De Beste Salon van Amsterdam!

Ieder jaar worden er door CorporateLiveWire in verschillende landen in Europa ondernemingen uitgekozen die uitblinken in hun vakgebied. Zij ontvangen deze zogeheten Prestige Awards. Dit jaar zijn zij begonnen in Nederland met als een van de categorieën, nagelstudio’s in Amsterdam. Ik hoop dat jullie kunnen raden welke kant dit verhaal opgaat. Wij zijn namelijk verkozen tot beste salon van Amsterdam!!!

Als ik vanuit mijn persoonlijke ervaring spreek, durfde ik hier niet eens op te hopen. We zijn niet de grootste salon, we hebben niet het meeste personeel en we hebben niet de meeste likers op social media. Dus waarom zijn juist wij verkozen?

Ze zijn ons op het spoor gekomen door de geweldige reviews die veel van jullie hebben achtergelaten, de likes op Facebook en het beeld dat deze interactie vormt. We willen jullie daarvoor bedanken. Zonder jullie was dit niet gelukt.

Wat uiteindelijk het verschil heeft gemaakt met anderen die ook goed scoorden op dit gebied, is dat we bereid zijn verder te gaan voor dames die kiezen bij ons geholpen te worden. Wij willen dat iedereen de kans heeft om eens lekker te kunnen ontspannen, daarom komen wij ook aan huis zonder extra kosten. Als je gesteld bent op je privacy, minder mobiel bent of het te druk hebt, staan we voor je klaar. We hopen je nog vele malen in de watten te mogen leggen.

Wat zijn jouw ervaringen bij ons? We zullen jullie reacties gebruiken om boven onszelf uit te stijgen en volgend jaar onze titel te verdedigen. Binnenkort staan er een paar grote events op de planning. Druk bij de reactie op het vinkje welke vraagt of je op de hoogte wilt blijven om geen van deze activiteiten te missen.

Hopelijk tot snel!!

Lees meer


Onderwerp(en): Ontspanningstips


Kernwoord(en):


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle reacties

(2 in totaal)