Bruidsnagels

Bruidsnagels

Zonder zorgen een bijzondere dag tegemoet?

​Ben jij bezig met het voorbereiden van ​misschien wel jouw meest memorabele dag ooit? Er zijn veel dingen die je moet regelen: kleding, maaltijden, locatie, gasten en wie ga je eigenlijk allemaal uitnodigen? Om er op je bruiloft perfect uit te zien, is het belangrijk dat de ring wordt omgedaan om een mooi verzorgde vinger. ​Aan zulke details ben je echter nog meer tijd kwijt, daarom willen wij jou dit ontnemen. Dit doen wij bijvoorbeeld door ​bij jou langs te komen zonder hier extra kosten voor te rekenen, mocht jouw voorkeur hiernaar uitgaan.

trouwnagels - nagels bruiloft

​Hoe kunnen wij jou helpen?

​Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, ​zijn er verschillende mogelijkheden. Jij kunt kiezen welke het beste bij jou past.

1. Luxe groeps​voorbereiding

Wij komen langs met onze specialistes om alle dames te zien van de gewenste behandeling. Hieronder vallen: kunstnagels, manicure, gellak, nailart en spa pedicure. ​Het is ook mogelijk bij ons langs te komen in onze studio in Amsterdam. Afhankelijk van hoeveel dames bij ons langskomen kunnen zij eventueel tegelijkertijd geholpen worden.

​2. Luxe ​voorbereiding voor ​de bruid

​Is de behandeling alleen voor jou bestemd? Ook dan kunnen we een styliste op pad sturen, ongeacht waar je woont in Nederland. Zij zal je in de watten komen leggen en er voor zorgen dat je met prachtige handen jóuw moment tegemoet gaat.


Wij hopen op deze manier deel uit te mogen maken van jouw mooie dag. We raden je aan om vroeg te boeken, zodat je zeker weet dat er nog specialistes beschikbaar zijn. Mocht je nog vragen hebben, dan zal de onderstaande knop je leiden naar het contactformulier. Wij horen graag van je.