Hoe vind ik een specialist?

Home > Hoe vind ik een specialist?

Selecteer de juiste behandeling

Beautilina.nl is een platform dat toegankelijk is voor heel Nederland. Er worden behandelingen aangeboden vanuit verschillende takken van de beauty-industrie. Door jouw zoekinformatie in te vullen op onze zoekpagina, kunnen we je laten zien welke specialisten het dichtstbij werken. We vragen de volgende informatie:

  • Locatie: Waar wil je geholpen worden? Je kunt bijvoorbeeld je stad of postcode invullen.
  • Branche: Naar welke soort behandeling ben je op zoek?
  • Aan huis: Wil je aan huis geholpen worden of in een studio in de buurt.

Vervolgens worden alle behandelingen getoond die we je te bieden hebben. Zolang het platform groeit, zullen er telkens meer toegevoegd worden.

Selecteer de juiste specialist

Zodra je jouw behandeling hebt uitgekozen, verschijnt er een lijst met alle specialisten bij jouw in de buurt, geordend op de afstand tot jouw locatie. Wil je aan huis behandeld worden? Dan worden alleen de specialisten in jouw regio getoond. Het is dus bijvoorbeeld niet mogelijk om iemand uit Maastricht te laten komen naar Groningen. We doen echter ons best om zoveel mogelijk specialisten te benaderen, zodat er altijd iemand bij je in de buurt is. Alle specialisten worden getest om ervoor te zorgen dat je altijd door een kundig persoon geholpen wordt.

Selecteer de juiste datum

Sommige behandelingen hebben extra opties, zo kun je bijvoorbeeld bij je manicure een gellakbehandeling aanvragen. Voor ieder wat wils. Zodra je jouw behandeling hebt gevonden en samengesteld kun je deze boeken. Er zal een online agenda verschijnen met de tijden waarop de specialist beschikbaar is. Selecteer een datum en tijd die jou goed uitkomen en voer je contactinformatie in. Na de betaling is je afspraak compleet.

Vragen?

Heb je nog enige vragen? Neem dan vooral contact met ons op.