https://www.beautilina.nl/wp-content/uploads/Nagelstudio-Amsterdam.jpg

Nagelstudio Amsterdam West

Home > Locaties > Nagelstudio Amsterdam West

​Over ​onze nagelstudio in Amsterdam West

​Hoewel je ons misschien wel eens door Amsterdam ziet rondrijden om aan huis te behandelen, hebben we ook een salon waar je van harte welkom bent, namelijk in de Spaarndammerbuurt. Dus ook indien je liever even de deur uitgaat wanneer je jouw nagels laat doen, dan staan onze nagelstylistes voor je klaar. Met keuze uit vele verschillende behandelingen, meer dan 100 gellak en Shellac kleurtjes en honderden nagellakjes​, heten wij je van harte welkom.

  • ​Premium kwaliteit: Wij werken alleen met stylistes die wij zelf goedkeuren en vaak door ons zelf ​zijn opgeleid​. Zo proberen we ervoor te zorgen ​dat ​iedere behandeling een van de beste is die je tot nu toe hebt meegemaakt.
  • Fijne omgeving: In onze salon hangt altijd een ​gezellige sfeer. ​Met een vrolijke inrichting en de mogelijkheid om op te geven met welke warme drank je opgewacht wilt worden, voel jij je direct op je gemak. De nagellakjes staan zo uitgestald, dat je gemakkelijk uit ons grote assortiment kunt kiezen.

Onze nagelstudio in Amsterdam west is gelegen in de Spaarndammerbuurt. De salon is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. ​We bevinden ons namelijk op 2 minuten loopafstand van bushaleten Spaarndammerstraat waar bus 22 en 48 stoppen. Onze studio ligt tegen Kapsalon Diny die daar al meer dan 50 jaar gevestigd is en op een minuut afstand van de Spaarndammerstraat waar zich gezellige eetgelegenheden ​bevinden. Ofwel een fijne plek om een gezellige middag door te brengen.


​Nagelbehandelingen in Amsterdam West

Manicure Amsterdam West

​In onze salon kun je heerlijk genieten van zowel een Spa Manicure als de Luxe Colombiaanse Manicure. Je handen worden verzorgd, de nagels mooi gemaakt, je krijgt een korte massage en tot slot mag je kosteloos een​ nagellakkleurtje uitkiezen of een French. Bij de Luxe Colombiaanse Manicure aan huis wordt daarbij extra aandacht geschonken aan de nagelriem en de huid rondom de nagel.

manicure

​Gellak en Shellac Amsterdam West

​Wij gebruiken alleen ​gellak waar wij zelf 100% achter staan. Daarom gebruiken wij CND Shellac en gellak van Masglo. We nemen veel kleurtjes mee zodat je genoeg te kiezen hebt, maar mocht je dus toch een specifiek kleurtje willen, laat het dan vooral even weten. Dan houden wij hier rekening mee. De lak blijft gemiddeld 2 tot 3 weken mooi. Je kunt uiteraard ook kiezen voor een french of nailart. Zit onze lak er van de vorige keer nog op? Dan halen wij deze gratis weg!

gellak

​Kunstnagels Amsterdam West

​Wil je rondlopen met prachtige en robuuste gelnagels die lang meegaan, dan zijn kunstnagels voor jou. Deze blijven gemiddeld 3 tot 4 weken mooi en daarbij heb je 1 week garantie. Mocht een nagel afbreken voor die tijd, dan wordt deze gratis gerepareerd. Je kunt ook kiezen voor ​extensions met sjablonen voor nagels in de vorm die jij graag wilt e​n eventueel met nailart erin verwerkt.

kunstnagels

Pedicure Amsterdam West

​Laat je door ons in de watten leggen met een Spa Pedicure​. Je voeten worden verzorgd en mooi gemaakt en ditzelfde geldt voor jouw teennagels. Ook hier mag je gratis kiezen voor een nagellakkleurtje of een French.

spa pedicure