Nagelstyliste aan Huis

Nagelstyliste aan Huis

​Als nagelstylistes weten wij hoe fijn vrouwen het wel niet ​vinden om even in de watten gelegd te worden. Het is misschien ook voor jou niet alleen een bezigheid om je handen of voeten te verzorgen, maar ook om even te ontspannen en te ontsnappen aan de ​waan van de dag. Om je hierin tegemoet te komen en om je een ​unieke ervaring te laten beleven, komen wij naar jou toe zonder extra kosten in Amsterdam en omstreken.

 • Ben je opzoek naar een unieke luxe ervaring?
  Met een ​speciale behandeling zoals deze kun je ervaren wat echte luxe inhoud. Je hebt gedurende de behandeling een ​privénagelstyliste in het comfort van jouw eigen huis, zonder dat je hier extra voor hoeft te betalen.
 • Heb je het druk met bijvoorbeeld werk, studie of kinderen?
  Jammer genoeg hebben vrouwen het ​vaak te druk om even te relaxen. Ze zijn daarom niet in staat even tot rust te komen. Daarom komen onze nagelstylistes dus ook kosteloos aan huis​.
 • Ben je gesteld op je privacy of wil je genieten in de rust van jouw eigen huis?
  Misschien wil je niet altijd geholpen worden in de drukte van een salon of misschien wil je wat quality time met je vriendinnen. Dan kun je dit het beste doen op de plek waar jij je het meest op je gemak voelt. Onze nagelstylistes komen dan bij jou thuis.​​​
 • Ben je niet mobiel?
  ​Als je geblesseerd bent of een punt in het leven hebt bereikt dat ​het huis verlaten moeizaam gaat, dan is het fijn om een nagelstyliste bij jou thuis te ontvangen. Maar ook als je zwanger bent of net bent bevallen hoef je ​geen stap buiten de deur te zetten.

Nagelstyliste aan Huis
Nagelstyliste aan Huis
Manicure en Pedicure aan Huis
Manicure en Pedicure aan Huis

Nagelstudio aan Huis

Om deze unieke ervaring bij jou thuis uit te voeren, nemen onze nagelstylistes alle benodigdheden met hun mee ​om een kleine nagelsalon aan huis te creëren. Het enige wat je nodig hebt ​zijn stoelen, een tafel en eventueel een lekkere bak koffie of thee 🤗. We proberen zoveel mogelijk kleurtjes​ en extra materiaal mee te nemen, ​iedien je van behandeling wil​t veranderen. Mocht je echter van tevoren een specifieke kleur of nailart in gedachte hebben, laat het dan vooral weten, dan houden wij ​hier rekening mee.

Nagelbehandelingen voor Senioren
Nagelbehandelingen voor Senioren
Manicure en Pedicure aan Huis
manicure en pedicure aan huis

​​Nagelbehandelingen aan Huis

Manicure aan Huis

Het toppunt van luxe voor een betaalbare prijs. We kunnen bij jou thuis langskomen voor zowel de Spa Manicure als de Luxe Colombiaanse Manicure. Je handen worden verzorgd, de nagels mooi gemaakt, je krijgt een korte massage en tot slot mag je kosteloos een​ nagellakkleurtje uitkiezen of een French. Bij de Luxe Colombiaanse Manicure aan huis wordt daarbij extra aandacht geschonken aan de nagelriem en de huid rondom de nagel.

​Manicure aan Huis
​Manicure aan Huis

Pedicure aan Huis

Als je heerlijk wilt ontspannen in het comfort van jouw eigen ​omgeving, dan is een Spa Pedicure aan huis perfect voor jou. Je voeten worden verzorgd en mooi gemaakt en ditzelfde geldt voor jouw teennagels. Ook hier mag je gratis kiezen voor een nagellakkleurtje of een French.

​Pedicure aan Huis
​Pedicure aan Huis

Gellak en Shellac aan Huis

Het toppunt van luxe voor een betaalbare prijs. We kunnen bij jou thuis Wij gebruiken alleen ​gellak waar wij zelf 100% achter staan. Daarom gebruiken wij CND Shellac en gellak van Masglo. We nemen veel kleurtjes mee zodat je genoeg te kiezen hebt, maar mocht je dus toch een specifiek kleurtje willen, laat het dan vooral even weten. Dan houden wij hier rekening mee. De lak blijft gemiddeld 2 tot 3 weken mooi. Je kunt uiteraard ook kiezen voor een french of nailart. Zit onze lak er van de vorige keer nog op? Dan halen wij deze gratis weg!

​Gellak aan Huis
​Gellak aan Huis

​Kunstnagels aan Huis

Wil je rondlopen met prachtige en robuuste gelnagels die lang meegaan, dan zijn kunstnagels voor jou. Deze blijven gemiddeld 3 tot 4 weken mooi en daarbij heb je 1 week garantie. Mocht een nagel afbreken voor die tijd, dan wordt deze gratis gerepareerd. Je kunt ook kiezen voor ​extensions met sjablonen voor nagels in de vorm die jij graag wilt e​n eventueel met nailart erin verwerkt.

​Kunstnagels aan Huis
​Kunstnagels aan Huis