Gratis Beautydag voor Senioren

Gratis Beautydag voor Senioren

Omdat de specialisten van Beautilina.nl aan huis behandelen, ​zijn wij in staat om regelmatig ouderen in de watten te leggen. Wij werken samen met seniorenwoningen in Nederland om de handen van de bewoners te verzorgen, omdat wij inzien hoezeer zij uitkijken naar het gezelschap dat wij hun bieden. Wij spreken met de begeleiding eenmalig een dag af en trommelen vervolgens een groep specialisten op om de bewoners te verwennen met een heerlijke manicure, welke speciaal voor hen is samengesteld.

Bent u een bewoner of werknemer bij een verzorgingshuis of gunt u iemand die u kent deze gratis beautydag? Dan kunt u de desbetreffende woning eenvoudig opgeven op de volgende pagina. Wij zullen vervolgens contact met hen opnemen om deze speciale dag voor u te organiseren. ​Wij hebben ook ervaring met licht tot vrij dementerende ouderen. Ook zij kunnen onze aanwezigheid erg waarderen.

Gratis Beautydag voor Senioren

Waarom helpen wij senioren?

Omdat de specialisten van Beautilina.nl aan huis behandelen, ​zijn wij in Voordat u besluit contact op te nemen, is het belangrijk dat wij onze intenties met u delen. Wij zijn een onderneming en geen stichting, maar houden ons het liefst bezig met de mensen die uitkijken naar de diensten die wij leveren. Uit ervaring kunnen wij opmaken dat senioren onze aanwezigheid het meest waarderen. Een dag als deze stelt ons in staat om met hen in contact te komen en om er daarna alles aan te doen om het hun zo aangenaam mogelijk te maken. Vervolgens laten wij aan hen de keus om klant bij ons te worden. Zij, die een fijne dag hebben gehad en uitkijken naar een volgende bezoek van onze specialisten, kunnen kiezen om ons in het vervolg langs te laten komen. Mochten een aantal van hen niet bereid zijn om in te gaan op ons aanbod, dan zijn zij volledig vrij om hier vanaf te zien. Afgezien van hun keuze, hebben ze een speciale dag gehad; een dag die hun hopelijk lang zal bijblijven.

Uiteindelijk is het ons doel om mensen een fijn gevoel te geven en wij geloven dat we dit vooral bij senioren het beste kunnen bewerkstelligen. Wij hopen dat u onze openheid kan waarderen en zich gemotiveerd voelt om ons in contact te brengen met de woning die u op het oog heeft.

Waarom helpen wij Senioren?