https://www.beautilina.nl/wp-content/uploads/seniorenhanden-met-rode-lak-en-rozen-2400x600.jpg

Seniorenkorting

Home > Senioren > Seniorenkorting

​Op deze pagina vindt u informatie over de seniorenkorting en onze speciale seniorenmanicure en hoe u hier gebruik van kunt maken.

Kortingscoupon

​Wij snappen dat het niet voor iedereen even makkelijk is om gezellig uit te gaan, hetzij voor sociale activiteiten, hetzij voor persoonlijke verzorging. Om deze reden vinden wij het belangrijk om juist bij senioren langs te gaan. Om het extra aantrekkelijk te maken, is er voor iedereen vanaf 65 jaar oud een speciale coupon. Deze geeft u 20% korting op vrijwel alle behandelingen op deze website. Door tijdens het boeken de couponcode "SENIOREN" in te vullen bij "Opmerkingen" en te kiezen voor ​"Betaal later", kunt u genieten van deze speciale service.

"
coupon

Seniorenmanicure

Voor de bewoners van de aangesloten seniorenwoningen​ en voor hun familie en kennissen hebben wij een speciale manicure samengesteld. Deze houdt rekening met de toestand van de persoon en kost slechts een fractie van de prijs. Dit is zeker een aanrader voor mensen die een goede verzorging belangrijk vinden en uitkijken naar regelmatig bezoek. ​U kunt op ​deze pagina vinden waar u ons de komende periode kunt vinden.