Wat is een Beautilina.nl specialist?

Home > Wat is een Beautilina.nl specialist?

​Beautilina.nl heeft een hechte community van specialisten uit alle takken van de beauty-industrie. Wij van Beautilina.nl delen onze klanten met jullie en proberen op deze manier het jou zo makkelijk mogelijk te maken om je te focussen op het uitvoeren van je werk.

Waar moet een specialist aan voldoen?

​Als jij je aanmeldt bij Beautilina.nl, wordt van jou verwacht dat je een geregistreerd ondernemer bent en zodoende een KvK-nummer hebt. Zodra je je hebt aangemeld, nemen we zo snel mogelijk contact op en maken we een afspraak om jou persoonlijk te ontmoeten en eventueel je studio te bezichtigen. Voordat je inschrijving ​rond is, zal een praktijktest gehouden worden en ​gecontroleerd worden of je gebruikmaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Zodra je inschrijving voltooid is, ontvang je een Beautilina.nl outfit en koffer indien je aan huis werkt of een sticker voor op je studio als je werkt vanuit een studio. Er wordt ook van je verwacht dat je deze ​gebruikt ​wanneer je werkt met Beautilina.nl klanten.

Wat verdient een specialist?

​Als specialist van Beautilina.nl is het belangrijk ​de klanten een voortreffelijke ervaring te geven waardoor ze de volgende keer graag ​terug willen komen. Hoe meer positieve reacties we ontvangen van jouw klanten, hoe vaker we je zullen aanraden. Voor iedere Beautilina.nl klant ontvang je 70% tot 80% van opbrengsten van de behandeling. Mocht de klant buiten de geplande behandeling iets willen toevoegen, dan zijn de verdiensten volledig voor jou. Mocht je vanuit een studio werken, dan mag je zelf je prijzen bepalen, maar we houden een minimum aan om oneerlijke concurrentie en onderbetaling te voorkomen.

Hoe groei ik als specialist?

​Het is inderdaad mogelijk om te groeien in de Beautilina.nl community. Je begint bij level 1 en kunt jezelf opwerken tot level ​3.

Level

​Verdiensten

​Benodigdheden

​Ontvangsten

1

70%

  • ​geldige inschrijving
  • ​outfit
  • koffer
  • handdoeken
  • online ​agenda

​2

75%

  • gemiddelde klantbeoordeling van ​3 sterren of meer
  • ​20 uitgevoerde behandelingen of meer
  • Voorrang bij ​oproep via de Beautilina Hotline en bij senioren​dagen.

​3

​80%

  • ​​​​gemiddelde klantbeoordeling van ​​4 sterren of meer
  • 50 uitgevoerde behandelingen of meer


Wat zijn de kosten?

Er zijn inschrijvingskosten van € 100,- en vervolgens is het € 2​0,- per maand ex. BTW. De maandelijkse kosten zijn voor de meeste specialisten na één of twee behandelingen al terugverdiend.

Waar kan ik me inschrijven.

​Op deze pagina kun je je inschrijven.

Vragen?

Heb je nog enige vragen? Neem dan vooral contact met ons op.